Loodgieter nodig?

Impact Connect to Solve is uw Loodgieter in Leiden

Loodgieter in Leiden nodig?

Loodgieter of installatiebedrijf, Impact is eigenlijk alles in 1. Een allround aannemer, dus wij werken ook met professionele loodgieters. Heeft u een lekkende kraan, kapotte afvoer of wilt u een nieuwe badkamer? Onze loodgieter kan het allemaal. Heeft u een project waarbij een loodgieter nodig is? Impact Connect to Solve is ook graag u vertrouwde loodgieter. 

Waarom kiest u voor een Loodgieter van Impact Connect to Solve?

Onze vakmannen kunnen u helpen bij alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het verhelpen van een lekkage of het vervangen van een kraan, maar ook aan projecten zoals het plaatsen van een nieuwe badkamer of het vervangen van een dak. Bij dit soort projecten werkt de loodgieter vaak samen met een timmerman of tegelzetter. En ook die hebben wij voor u. Bij Impact hoeft u niet zelf alle vaklieden zelf bij elkaar te zoeken. Impact Connect to Solve is uw aannemer voor het hele project. loodgieter in leiden

Voor welk loodgieterwerk kunt uw bij Impact terecht?

  • Vervangen leidingwerk
  • Plaatsen sanitair
  • Ontstoppen van leidingen
  • Hemelwaterafvoer
  • Dakbedekking plaatsen en/ of vervangen
  • Zinkwerk
  • Rioleringswerkzaamheden
  • En nog veel meer

Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen van uw loodgieter?

Dat kan! Neem contact op via het formulier en wij nemen graag contact met u op. Wellicht is onze loodgieter binnenkort wel bij u aan de slag. Wij komen uw loodgieterswerk graag bekijken. Wij maken een inschatting van de situatie en bespreken de wensen met u. Wij maken een offerte en laten de beslissing geheel vrijblijvend aan u over.

Heeft u vragen? Stel ze gerust. Wij zijn er voor u.

Andere vakmensen nodig?

Ook voor ander bouwpersoneel kunt u contact met ons opnemen. Wij regelen uw project van A tot Z. Heeft u een timmerwerk of zoekt u een stucadoor? Geen probleem: wij regelen het voor u.

 

Mail ons

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-820 03 55

Impact is 7 dagen per week bereikbaar

Anderen zochten op: 

Timmerman, loodgieter, metselaar, renovatie, elektricien, aanbouw, opbouw, verbouwing, bouwbedrijf