Tegelzetter in Leiden?

Impact Connect to Solve is uw tegelzetter in Leiden en regio

Metselaar in Leiden nodig?

Strak metselwerk

Zoekt u een metselaar voor een muurtje in de tuin of moet er een complete woning worden gemetseld? Impact Connect to Solve verzorgt graag al uw metselwerk in Leiden omstreken. Snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs. 

Onze metselaars zijn dagelijks aan het werk in regio Leiden, maar ook ver daarbuiten. Veel opdrachtgevers en collega aannemers weten ons inmiddels te vinden als er een metselaar nodig is op een bouwproject. Indien gewenst verzorgen onze metselaars zelf ook de opbouw van de steigers en het voegwerk 

De partij voor metselwerk in Leiden

Impact Connect to Solve is aannemer in Leiden en verzorgt het hele scala aan voorbereidend werk tot aan de de uitvoering tot in de puntjes. Daarbij hoort uiteraard ook het metselwerk. Wij hechten er waarde aan dat onze mensen netjes en veilig werken. Zij zijn daarom ook bezit van de benodigde certificaten en worden geregeld getraind op veiligheid. Maar wij gaan daarin verder. Wij verwachten van onze metselaars dat zij de werkplek ieder dag netjes achterlaten. De werkplek moet ten alle tijden veilig en schoon zijn. 

Alleen de beste metselaars

Het is lastig om in een drukke markt goed mensen te vinden. Dat zal elke aannemer beamen. Toch nemen wij alleen genoegen met de beste metsellieden. En mochten we een keer onverhoopt onvoldoende capaciteit hebben wegens drukt, dan werken wij altijd met trouwe partners samen. U merkt er niets van, maar het metselwerk gaat wel gewoon volgens planning door. 

Laat het metselen maar aan ons over. 

Wanneer kunt u onze metselaars inschakelen?

  •  Voegwerk
  •  Verbouwingen
  •  Nieuwbouw
  •  Renovatie
  •  Metselwerk
  •  Spouwmuren

 

Direct contact

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-820 03 55

Impact is 7 dagen per week bereikbaar

Anderen zochten op: 

Timmerman, loodgieter, metselaar, tegelzetter, renovatie, elektricien, aanbouw, opbouw, verbouwing, bouwbedrijf