Tegelzetter nodig?

Impact Connect to Solve is uw tegelzetter in Leiden

Tegelzetter in Leiden nodig?

Bij een badkamer denk je al gauw aan een loodgieter of installatiebedrijf, maar heeft u wel eens gedacht aan de tegelzetter? Deze vakman maakt de badkamer van een functionele ruimte tot een plek om je thuis te voelen. De tegelzetter brengt de sfeer in de ruimte. Dus in onze ogen is de tegelzetter niet alleen maar iemand die komt tegelen. De tegelzetter speelt een cruciale rol in het eindresultaat. 

Waarom een tegelzetter van Impact Connect to Solve?

Onze vakmannen kunnen u helpen bij alle voorkomende projecten. Vaak heb je bij een project niet alleen de tegelzetter nodig, maar komt daarvoor of daarna nog een andere vakman zijn diensten leveren.  Bijvoorbeeld de loodgieter die de leidingen en afvoeren komt aansluiten wordt vaak opgevolgd door de tegelzetter. Het komt dus vaak voor dat je zowel een tegelzetter als een loodgieter of timmerman nodig hebt. En u zit er dan niet op te wachten om dit met verschillende partijen te plannen. Dit doen wij voor u. Wij zorgen dat tegelzetter, loodgieter en electriciën elkaar keurig opvolgen, zonder dat u dit met iedereen hoeft af te stemmen. Wij maken de planning, uiteraard in overleg met u.

Dus zoekt u een tegelzetter?

U vindt hem bij Impact Connect to Solve. Onze tegelzetters worden ingezet bij onder andere:

  • tegelen badkamer en WC
  • tegelwerk in de keuken
  • Tegelvloeren
  • Reparatie bestaand tegelwerk
  • Nieuw tegelwerk
  • Tegelwerk terras

Offerte aanvragen voor onze tegelzetter?

Dat kan! Neem contact op via het formulier en wij nemen graag contact met u op. Wellicht zijn wij binnenkort wel bij u aan de slag. Wij komen uw project graag bekijken op locatie om een goede inschatting te kunnen maken. Op basis van uw wensen doen wij u dan een voorstel. Of u met ons in zee gaat is uiteraard aan u. Wij kijken ernaar uit.

Heeft u vragen? Stel ze gerust. Wij zijn er voor u.

Andere vakmensen nodig?

Ook voor ander bouwpersoneel kunt u contact met ons opnemen Wij zijn een allround aannemer in Leiden. Wij regelen uw project van A tot Z. Heeft u een timmerwerk of zoekt u een stucadoor? Geen probleem: wij regelen het voor u.

 

Direct contact

Meer over de tegelzetter

Wat is een tegelzetter?

de tegelzetter is degene die zorgt voor de wand- of vloerafwerking met behulp van tegels. De tegelzetter zet de tegels met bijvoorbeeld een mortel of lijm vast op de ondergrond. Dit zorgt voor een waterdichtresultaat en een mooie uitstraling van de ruimte. 

Zo werkt uw tegelzetter uit Leiden

De tegelzetter begint met het beoordelen van de werktekeningen. Daarna zorgt hij dat hij de juiste gereedschappen en materialen van onze bedrijfslocatie in Leiden meeneemt. Op de locatie zal de tegelzetter de werkplek opmeten en waar nodig markeringen aanbrengen om het tegelwerk netjes te kunnen plaatsen.

Vervolgens worden de eerste tegels op maat gesneden en de lijm of mortel aangemaakt. Uiteraard maakt de tegelzetter de ondergrond goed schoon voor een goede hechting. In sommige gevallen is er voorstrijk nodig. Vaak hebben de timmerman en de metselaar al gezorgd voor een goede voorbereiding en onderlaag. 

Vervolgens worden de tegels op de vloer of wand aangebracht en gevoegd. Het tegelwerk kan variëren van standaard tot heel creatief, met mozaik en verschillende kleuren, vormen en maten. 

Wat kost een tegelzetter?

Dat is afhankelijk van wat u wilt. Wilt u een prijs per uur? Dat kan, maar het zegt niet veel over wat u project gaat kosten. En kan de tegelzetter de klus alleen doen of komen zij met 2 man? Dat is erg bepalend voor de prijs. “Dus wat kost een tegelzetter?” is een vraag die niet eenvoudig te beantwoorden is. Wij komen graag met u in contact zodat we de klus en de situatie kunnen inschatten. Daarna kunnen we kijken of we op basis van die informatie een prijsindicatie kunnen geven om een idee te geven wat het inhuren van de tegelzetter gaat kosten. 

Dus zoekt u een tegelzetter in Leiden? 

Wij zijn gevestigd in Leiden en hebben die ervaren tegelzetter die u zoekt voor:

  • Herstel en reparatie aan tegelwerk
  • Aanbrengen van nieuw tegelwerk aan wanden, vloeren, terrassen enz.
  • Voorbereidend van sloop-, breek- en hakwerk kunnen wij ook voor u verzorgen
  • En niet onbelangrijk: het schoonmaken en  houden van de werkplek

Impact Connect to Solve is ook graag uw tegelzetter in Leiden! 

Tegelzetter Leiden

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-820 03 55

Impact is 7 dagen per week bereikbaar

Anderen zochten op: 

Timmerman, loodgieter, metselaar, tegelzetter, renovatie, elektricien, aanbouw, opbouw, verbouwing, bouwbedrijf

 

Tegelzetter Leiden