Timmerman nodig?

Impact Connect to Solve is uw timmerbedrijf in Leiden

Timmerman in Leiden nodig?

Timmerman of timmerbedrijf, Impact is eigenlijk alles in 1. Een allround aannemer, die dus ook een ervaren timmerman voor u heeft.  Of het nu gaat om een kleine timmerklus of juist de grotere timmerwerken, wij nemen het project graag van u aan. 

Waarom kiest u voor een timmerman van Impact Connect to Solve?

Dat is eenvoudig. Onze timmermannen zijn niet alleen ervaren en bekwaam. Zij werken ook buitengewoon zorgvuldig. Onze klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit die zij leveren.  Kan de timmerman de klus niet alleen aan of heft hij bijvoorbeeld een loodgieter of electriciën nodig bij een bepaalde klus: geen enkel probleem Wij zijn immers een allround aannemersbedrijf. Dus het blijf bij ons niet alleen bij timmeren. Wij verzorgen ook graag een volledige verbouwing, aanbouw of renovatie.

Timmerbedrijf

Voor welk timmerwerk kunt uw bij Impact terecht?

Onze timmermannen zijn allround. Veel timmerbedrijven hebben een bepaalde specialisatie. Wij sturen altijd de juiste timmerman voor een bepaalde klus. Voor heel specifieke projecten werken wij ook samen met timmerbedrijven. Heeft u dus een timmerklus? Begin dan altijd met een telefoontje of mailtje naar Impact. Wij zijn ook graag uw vertrouwde timmerbedrijf in Leiden.

Wilt een vrijblijvende offerte ontvangen van uw timmerman?

Dat kan! Neem contact op via het formulier en wij nemen graag contact met u op. Wellicht is onze timmerman binnenkort wel bij u aan de slag. Wij komen uw timmerwerk graag bekijken.

Mail ons

Snel hulp nodig?

+31 (0)71-820 03 55

Impact is 7 dagen per week bereikbaar

Anderen zochten op: 

Timmerman, loodgieter, metselaar, renovatie, elektricien, aanbouw, opbouw, verbouwing, bouwbedrijf